Transportkisten

Transportkisten zijn bestemd voor het transporteren van producten over de weg, door het water of in de lucht. Een transportkist moet aan een aantal basis voorwaarden voldoen. Transportkisten van duurzaam kunststof of aluminium zijn licht van gewicht waardoor ze uiterst efficiënt en kostenbesparend zijn tijdens het vervoeren van zware producten.  Aluminium transportkisten zijn doorgaans spatwaterdicht van boven en waterafstotend of waterdicht van onderen, en geheel corrosie bestendig. Kunststof kisten blijven soms zelfs tot diep onder water waterdicht (tot 1 bar). Beiden types zijn robuust tot oersterk - dus duurzaam -  zijn vaak schokbestendig en luchtdicht en beschermen tijdens verschillende klimatologische omstandigheden. Peli Case 350

Gmohling Transportkist A1589-60Standaard modellen van diverse merken zijn er in vele afmetingen, zijn veelal stapelbaar en van binnen voorzien van een interieur dat is vormgegeven naar branche of commerciële doelstelling. Transportkisten zijn meestal voorzien van passend hang en sluitwerk - en zijn te voorzien van extra sloten, speciale handgrepen, wieltjes en trolleys voor absoluut transport gemak. Voor alle producten en iedere vorm van transport zijn er maatwerkoplossingen te vinden. Het voordeel van maatwerk kan zijn dat u geen onnodige ruimte hoeft te boeken en daarmee kosten bespaart.

Transportkisten kunnen worden gebruikt voor vervoer van gevoelig materiaal, zoals foto en film benodigdheden, ICT apparatuur, medisch instrumentarium en andere kostbare objecten of verzamelingen. Aluminium en kunststof transport kisten zijn  gemakkelijk in onderhoud en daarmee zeer hygiënisch te noemen t.o.v. bijvoorbeeld hout. Transportkisten van kunststof zijn er in diverse kleuren en kunnen net als de kisten van aluminium worden bedrukt met bedrijfsnaam en/of logo.

Bekijk ons overzicht van transportkisten

Transportkisten