Opbergkoffers

Opbergkoffers zijn geschikt voor opslag en vervoer. Ze bestaan in diverse vormen en afmetingen en dienen een veelvoud van doeleinden. Ze worden gemaakt van vele soorten materialen, waaronder kunststof en aluminium (duurzaam omdat ze lang meegaan).  Een goede opbergkoffer is doorgaans stapelbaar, afsluitbaar en voorzien van handgrepen voor gemakkelijk vervoer. De kleinere modellen zijn er voor het opbergen van bijvoorbeeld ijzerwaren en klein gereedschap, maar ook voor meer specialistische apparatuur in allerlei disciplines.

Aluminium Case 49021Het interieur kent vaak al handige vakverdelingen en kan ook naar eigen inzicht worden gesneden uit plukschuim. Een transparante deksel zorgt voor gemakkelijk overzicht van de inhoud. Grotere modellen zijn uitermate geschikt voor verhuizingen en verre reizen, maar kunnen ook worden geïntegreerd in een huiselijk of zakelijk interieur. Tijdens reizen bieden ze de vereiste optimale bescherming van uw kostbare spullen, zijn robuust, schokbestendig en gebruiksvriendelijk.

Thuis of op het werk scheppen ze de structuur die u nodig heeft om het overzicht te houden. Voor alle soorten opbergdoelstellingen kunt u speciale opbergkoffers op maat laten maken, maar er zijn ook meerdere merken die vele modellen op voorraad hebben in de meest voorkomende afmetingen. Mobiele opbergkoffers zijn zeer geschikt in branches waarbij de werkzaamheden vaak buitenshuis plaats vinden, zoals bijvoorbeeld de bouw sector, de ICT industrie, sport clubs en film en televisie professionals. Welke opbergkoffer het meest geschikt is voor uw privé of business doelstellingen, hangt dus af van uw wensen. Opbergen in een magazijn van een winkel voor levensmiddelen met grote doorloopsnelheid, of in een druk ziekenhuis met vele afdelingen, apotheek en keuken, of in de klas van een school. Iedere reis/opberg situatie is anders en in vrijwel alle gevallen is er een geschikte oplossing.