Kunststof of aluminium cases

Kunststof Peli Case 1200Kunststof en aluminium cases worden beiden veel gebruikt door professionals in luchtvaart en transport industrie, maar ook in de ICT en op kantoor (als presentatiekoffer) en thuis als opbergkist. Welke variant het meest geschikt is voor u of uw bedrijf hangt af van uw wensen en doelstellingen.

Aluminium Case 49016Aluminium cases zijn zeer licht van gewicht en tegelijkertijd zeer sterk. Er zijn ook dubbelwandige modellen en diverse kwaliteiten op de markt die kunnen verschillen in de dikte van het aluminium. De meeste aluminium kisten zijn spatwaterdicht en sommige modellen zijn geheel waterdicht tot de handvaten. Stapelbaar en desgewenst uitgerust met wieltjes, trolleys en uitschuifbare handvaten. Aluminium cases zijn in vele standaard afmetingen en modellen beschikbaar, maar u kunt ze ook volledig op maat laten maken. Hierdoor zijn ze bij uitstek geschikt voor presentatie doeleinden. Ook het interieur (plukschuim of materiaal van uw keuze) kan geheel naar toepassing worden ingedeeld.  De buitenkant kan vervolgens worden bedrukt met uw bedrijfskleur en/of logo.  

Kunststof cases zijn gemiddeld iets minder licht dan cases van aluminium - afhankelijk van het type kunststof en het model kist. Kunststof cases zijn desgewenst wel volledig luchtdicht, stofdicht en waterdicht. De gerenommeerde merken bieden een levenslange garantie bij aankoop, omdat ze simpelweg onverwoestbaar zijn. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor het zwaardere werk als groot- transport - over land, door de lucht en in het water. En zijn ze de juiste keuze voor wie kostbare of gevoelige apparatuur zo goed mogelijk wil beschermen - tijdens het reizen en werken en tijdens de opslag. Standaard interieurs zijn veelal gemaakt van plukschuim, maar kunnen ook anders worden ingericht. Diverse extra’s als roestvrijstalen wieltjes, handvaten en extra hangsloten zijn voor beide types beschikbaar. De stapelbare kunststof cases bestaan in vele kleuren en standaard modellen en kunnen meestal ook worden bedrukt met uw bedrijfsnaam en logo. Om de meest extreme omstandigheden tegemoet te treden is de kunststof case zonder twijfel het beste alternatief.